TRAINING 'Ik leer leren'

De 'Ik leer leren' training is geschikt voor kinderen van groep 8 ter voorbereiding op de middelbare school, brugklassers waarbij het leren nog niet zo vanzelf gaat en jongeren in het voortgezet onderwijs die op een of andere manier vastlopen.

Lees verder...

Geplaatst op zondag 05 februari 2017 om 22:47 -

WORKSHOP: In verbinding met je kind

Wat kun je eraan doen om de verbinding met je kind ook sterk te houden in tijden van stress of even niet goed in je vel zitten? In deze workshop wil ik je hiermee helpen door te ontdekken: wat jouw kwaliteiten zijn, wat wél goed gaat, wat jouw kind voelt en wat jullie verbindt.

Lees verder...

Geplaatst op donderdag 29 december 2016 om 15:19 -

WORKSHOP: Opvoeden vanuit je kwaliteiten

In deze workshop draait alles om jóúw talenten en kwaliteiten en hoe je die effectief kunt inzetten bij de opvoeding van je kind(eren). Je zit zo snel vast in 'wat niet goed gaat', dat je wel eens vergeet hoeveel positieve eigenschappen je hebt. Dus tijd om ze te (her)ontdekken!

Lees verder...

Geplaatst op woensdag 02 november 2016 om 15:05 -

BLOG: Geluk is te leren....

Wat is het geheim van gelukkig zijn? Dat je het kunt leren, net als andere vaardigheden. Bij gelukkige mensen zijn een aantal gewoontes te herkennen die bijdragen aan hun geluk. Wanneer jij deze gewoontes toepast in jouw leven, zit het er dik in dat jij ook gelukkiger wordt. Ik heb een lijst gemaakt met 22 van deze gewoontes........

Lees verder...

Geplaatst op donderdag 20 oktober 2016 om 17:07 -

BLOG: Help mijn kind slaapt slecht!

Je voelt je moe en bent snel geīrriteerd. Alles kost veel meer moeite. Je werk lijdt eronder. Je valt doodmoe in slaap maar wordt elke nacht wakker door je kind dat wakker is geworden en niet meer kan slapen. Dan heb je zeker iets aan de tips in dit nieuwe blog.

Lees verder...

Geplaatst op maandag 18 januari 2016 om 17:27 -